GO ERGONOMIC - De plek voor een ergonomisch kantoor

Over ons

ONZE VOORDELEN!

BESTE PRIJS KWALITEIT

Door onze nauwkeurige selectie aan ergonomische kantoorartikelen wordt er geselecteerd op kwaliteit. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd bij uw keuze. Door de hoeveelheid voorraad houden wij de prijzen laag. Wat voor u en ons een voordeel is!

GRATIS VERZENDING

Bij ieder bestelling meer dan 450 exclusief BTW hoeft u geen verzendkosten te betalen. Wij nemen de gehele verzendkosten op onze rekening. Hierdoor bespaard u naast de scherp geprijsde artikelen ook nog eens 50,- op de verzendkosten!

 

5 JAAR GARANTIE

Daar waar andere 2 jaar garantie bieden kunnen wij door de hoogwaardige kwaliteit van onze producten 5 jaar garantie garanderen!

 

GEZONDHEIDSSTIMULERENDE PRODUCTEN

Onze producten worden geselecteerd op gezondheid stimulerende werking ervan. Zo wordt er gekeken naar rug- en nekpijn vermindering en energie stimulerende werking. Waardoor er een verhoogd productiviteit wordt gestimuleerd, de ergonomische artikelen werken ook 50% depressie verminderend, gewrichtspijn word tegengegaan en zorgen voor 55% minder kans op hart- en vaat ziektes.

MOGELIJKHEID VOOR COMPLETE MONTAGE OP LOCATIE!

Bij grote projecten kan er gekozen worden voor complete montage op locatie.
Een voordeel hiervan is dat de ergonomische bureaustoelen, desk bikes, ergonomische bureaus of accessoires eenmalige op persoon kunnen worden afgesteld.

EIGEN KLEUREN SAMENSTELLING

De mogelijkheid om zelf de kleurencombinatie te kiezen voor de gehele zit-sta bureaus en vele andere producten!

 

ERGONOMISCH WERKEN

Onze Missie & Visie

Onze Missie

Go Ergonomic is een onderneming die middels gedrevenheid voor ergonomisch werken zijn klanten optimaal in ergonomische kantoormeubels wilt bedienen.

Onze Visie

Door middel van hoogwaardige kwaliteit aan ergonomische kantoormeubels willen wij binnen Go Ergonomic bouwen aan een duurzaam klantenrelaties. Waar kwaliteit en servicegerichtheid een hoofdrol in spelen.