GO ERGONOMIC - De plek voor een ergonomisch kantoor

Betalingen

Website beveiliging

Om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring veilig is, maakt Go Ergonomic gebruik van Secure Socket Layer (SSL) -technologie. Dit codeert en beschermt de gegevens die u ons via internet stuurt. Als SSL is ingeschakeld, ziet u een hangslot boven in uw browser en kunt u hierop klikken om informatie over de SSL-registratie van digitale certificaten te vinden.

Je zult ook opmerken dat wanneer je naar het locatie (URL) veld bovenaan de browser kijkt, het zal beginnen met ‘https:’ in plaats van de normale ‘http:’. Dit betekent dat u zich in de beveiligde modus bevindt.

Betaalmethodes

Wij accepteren Paypal en directe bankoverschrijvingen.

Go Ergonomic is geregistreerd als een authentieke site. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens tijdens het transport privé worden gehouden tussen uw webbrowser en onze webserver.

Sneller winkelen

Go Ergonomic heeft ook de mogelijkheid om uw gegevens veilig op te slaan, waardoor u sneller en eenvoudiger bij ons kunt winkelen. U kunt uw gegevens verwijderen door het vakje “onthoud mijn betalingsgegevens” op de betalingspagina uit te schakelen.

Houd er rekening mee dat u de betalingsgegevens opnieuw moet invoeren als u een nieuw adres wijzigt of toevoegt. Dit betekent dat als iemand uw wachtwoord raadt en probeert een bestelling te plaatsen met uw account, zij dit niet kunnen doen voor een ander adres dan het adres dat u al hebt opgeslagen. We hopen dat u begrijpt dat dit een waardevolle voorzorgsmaatregel is om uw persoonlijke gegevens te beschermen.